Sfaturi utile

Cum îngrijim produsele din piele naturală

Pielea naturală ne încântă de fiecare dată privirea cu calitățile ei extraordinare în materie de design și durabilitatea sa în timp.

Accesoriile din piele oferă un plus de eleganță și rafinament oricărei ținute, căci un lucru realizat cu multă atenție și dexteritate va fi mereu valoros.

Obiectele din piele naturală necesită o atenție sporită pentru ca, în timp, să își păstreze frumusețea inițială.

Cum se curăţă husele WOOP din piele naturală

Husele WOOP sunt realizate handmade, din piele naturală și au o paletă diversificată de culori.

Principalele calităţi ale brandului nostru sunt:

  • textura fină la atingere;
  • calitatea pielii;
  • designul simplu, dar de bun-gust.

Atunci când vei curăţa husele WOOP trebuie să ai grijă, deoarece pielea naturală are o personalitate aparte, care necesită atenţie sporită.

Produsele de piele naturală pot fi reîmprospătate, folosind soluții de curățare specifice pielii, testând în prealabil produsul pe o suprafață mică și cât mai puțin vizibilă, pentru a evita eventualele neplăceri.

Pielea lucioasă şi Pielea mată

Dacă pielea pe care vrei să o îngrijeşti este una lucioasă, o poți curăța cu ajutorul unei cârpe moi, uscate, prin frecare, pe zona pe care vrei să o cureți, fără a apăsa puternic.

Pe de altă parte, produsele din piele mată se curăţă în felul următor: curățați pielea cu piele moale de căprioară o dată pe lună, alături de o soluție specială.

Pielea colorată

Pielea colorată, ca cea din care sunt confecționate husele WOOP, se poate curăţa cu o lavetă îmbibată în puțin lapte crud, apoi se șterge cu o lavetă din bumbac moale.

Pentru că obiectele din piele sunt de preț iar plăcerea de a purta un accesoriu WOOP din piele naturală trebuie să fie totală, recomandăm atenție sporită la curățare și întreținere.

Pielea întoarsă

Pentru pielea întoarsă este indicat să folosiți spray-uri special rezistente la apă, care se comercializează în magazinele de profil.

Acestea trebuie să se utilizeze la fiecare două-trei luni pentru a îndepărta orice fel de pată și a preveni “îmbătrânirea” prematură a pielii întoarse.

Pielea naturală este un material rezistent, cu multe proprietăți, peste care anii trec frumos dacă este tratată corespunzător, datorită patinei pe care o capătă în timp, având o personalitate aparte.

Pielea naturală nu trebuie uscată lângă o sursă de căldură pentru că ar putea să își piardă din proprietatea ei inițială și să devină mai dură.

Fie că vorbim de o husă de telefon sau o geantă, este important să îi acordăm aceeași atenție îngrijirii ei, deoarece timpul își va spune cuvântul.

Depinde doar de tine în ce mod ai vrea să fie spusă povestea accesoriilor tale favorite din piele naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *